EZT NYÚJTA NEKED A MAGNETIC TRÉNING

A MAGNETIC funkcionális tréning során rengeteg különböző eszközzel dolgozunk, ezáltal nincs két ugyanolyan edzés. A különböző eszközökkel végzett feladatok nagyon sokféleképpen variálhatóak, tehát nehéz megunni, nem lehet monotonnak és unalmasnak nevezni.

Többféle edzésterv szerint dolgozunk. Vannak kardiosabb edzések és vannak olyan edzések, amelyek az izomerő fejlesztésére fókuszálnak. Fontosnak tartjuk a törzserő fejlesztését, mert a legtöbb embernél a törzserő gyengesége jelenti a legnagyobb problémát. Ha a törzstartó izmok gyengék, derék és hátfájás alakulhat ki. Továbbá minden mozgás a törzsből indul, így az edzéshez megfelelő alapkondíció kialakulásához is elengedhetetlen az fent említett izmok fejlesztése.

ESZKÖZÖK

TRX

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. Ellenállásként a saját testsúlyt használja. A gyakorlatok százainak elvégzését teszi lehetővé. Alkalmazható bárhol, bármilyen fittségi szinten, és bármilyen fittségi célhoz. Használatával erőt, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot, és a core izmok stabilitását tudjuk fejleszteni.

KETTLEBELL

Egy vasgolyó, fogantyúval.

  • Egyszerre képes erő és kardió hatást kifejteni az edzés során.
  • Gömbsúlyzó használatakor a gyakorlatok közben folyamatos koordinációt, mentális összpontosítást és nagy erőkifejtést igényel
  • Megdolgoztatja a gerinc környéki mélyizmokat, a mély hátizmokat, a has és a csípő izmait, ez erős és stabil törzset eredményez.

ViPR

“ERŐSEBBEK VAGYUNK EGÉSZKÉNT, MINT A RÉSZEINK ÖSSZESSÉGEKÉNT.”

A Terheléses Mozgás Tréning alapvető az élethez. Ez az amit az edzőterem falain kívül csinálunk, amikor felemelünk vagy mozgatunk valamit. A ViPR lehetővé teszi, hogy a mozgás külső terhelést kapjon, Így biztosítva a pozitív hatások beépülését a sportba és a mindennapi életbe.

ROPE

Használata során a teljes felsőtest (kar, hát, törzsizmok) erő-állóképességét lehet vele növelni, miközben a keringési rendszert is rendkívüli terhelés éri.

AGILITY BAND

Kiválóan fejleszti a robbanékonyságot, az erő-állóképességet, a törzsizmokat és a koordinációt!

SLAM BALL

A súlyzólabda főként a kar-, váll-, hát-, mellizom erősítésére alkalmas.

RIP

A TRX RIP Trainer egy változó ellenállású hevederből és a hozzá kapcsolódó rúdból áll.

A RIP hosszúra tud megnyúlni, ami rendkívüli mozgásszabadságot biztosít a statikus gyakorlatoktól, a lépéseken át egészen az elszökkenésekig.

Folyamatos aszimmetrikus terhelés ad , ami rendkívüli kihívás elé állítja a törzsizmokat, fejleszti a stabilitást, a koordinációt és az erő-állóképességet.

FMS

A mozgásminta- szűrés (FUNCTIONAL MOVEMENT SCREENING) elvégzésével képet kapunk arról, hogy áll-e fenn potenciális kockázat, ha az egyén mozgásmintája  korlátozott, vagy elvátozásokat mutat.

  • Javitja a funkcionális mozgást
  • Csökkenti a sportsérülések kockázatát
  • Azonositja a fizikai aránytalanságokat, vagy gyenge láncszemeket
  • Egyszerű gyakorlatok segitségével rehabilitálja az aránytalanságokat, megerősiti a gyenge láncszemeket
JELENTKEZZ MÉG MA!